'Soğudum, kasaplığı bıraktım' Neredeyse yarı fiyatına olsun diye...

Ella

New member
Kıyma diye ne yediğinizi hiç düşündünüz mü? Özellikle ucuz fiyatlı kıymada büyük bir sahtekarlık olma riski çok yüksek. Gıda sahtekarları kıymanın maliyetini düşürmek için kıymanın içine kokmuş et, taşlık, tavuk ya da sucuk karıştırabiliyor. Bu durum hem insan sağlığını hem de vatandaşın cebini direkt olarak etkiliyor. Bazı kasaplar "Para hırsı olduğu sürece her şeyi yapıyorlar" derken daha önce markette çalışmış bir kişi ise "O kadar o kişilerden soğudum ki kasaplık mesleğini bıraktım" dedi.
442

'Soğudum, kasaplığı bıraktım' Neredeyse yarı fiyatına olsun diye...
 
Üst